Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03 16:20 - Край на игрите на сенки. Вече всички мерки са разрешени.
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 383 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Край на игрите на сенки. Вече всички мерки са разрешени. 

 

Приложение 1 Петък, 22 март 2024 г. Това е война. Кремъл чрез Песков най-накрая официално призна това.

Цитат на деня:

„Русия не може да допусне нарушение на своите граници с официално потвърденото намерение да ни се отнеме Крим, да не говорим за териториите на новите региони.”

Превод: Киевският мелез, създаден от Хегемона, е обречен по един или друг начин. Сега наистина звучи сигналът на Кремъл: „Още дори не сме започнали“.

Приложение 2: Петък следобед, няколко часа след Песков. Посоката е потвърдена. Първият контра сигнал. Редовните войски от Франция, Германия и Полша са докарани с влакове и включват транспорт до Черкаси, южно от Киев. Не са изтекли и часове. Те са настанени в училищата. На практика това е армията на НАТО.

Това е сигналът: „Играта започва“ - от руска гледна точка.

Приложение 3: Петък вечер. Терористична атака срещу Крокус Сити, музикално заведение северозападно от Москва. Добре обучени командоси хладнокръвно разстрелват хора на място, от упор, след което подпалват концертната зала. Последният контрасигнал: полето на страха се разпада, а в Москва се проявява само насилието.

И точно когато терорът се стовари върху Москва, САЩ и Обединеното кралство в югозападна Азия нанесоха не по-малко от пет удара по Сана, столицата на Йемен. Тава си е чиста координация. Йемен току-що изпълни споразумението на Оман с Русия и Китай за безпрепятствено корабоплаване в Червено море и е сред най-добрите кандидати за стратегическо разширяване на БРИКС+ на срещата на върха в Казан следващия октомври.

Хусите не само зрелищно побеждават таласокрацията, те имат на своя страна стратегическото партньорство с Русия и Китай. Уверенията от Китай и Русия, че техните кораби ще могат да преминават през Баб ел Мандеб, Червено море и Аденския залив без проблеми, представляват пълна политическа подкрепа от Пекин и Москва.

Спонсорите остават същите

В Москва е дълбока нощ, преди зазоряване в събота, 23. Почти никой не спи. Слуховете и коментрите танцуват като дервиши на безброй екрани. Разбира се, нищо не е потвърдено - все още. Само ФСБ ще има отговорите. Води се мащабно разследване.

Моментът на клането на Крокус е доста интригуващ. В петък по време на Рамадан. Истинските мюсюлмани дори не мислят за масови убийство на невъоръжени жители на света на такъв свещен празник. Сравнете това с хартата на ISIS, която трескаво маркира мистериозни съмнителни неща.

Да цитираме Talking Heads: „Това не е парти / това не е дискотека / това не е разврат.“ О, не; по-скоро е общоамериканска психологическа операция. ISIS са карикатурни наемници/главорези. Не обвинявоайте мюсюлманите. Всички знаят кой кого финансира и въоръжава.

Това води до най-вероятния сценарий преди ФСБ да се намеси: главорези от ISIS, докарани от бойното поле в миналото - в сегашната си форма, вероятно таджики - обучени от ЦРУ и MI6, работещи от името на украинското SBU. Няколко свидетели в Крокус споменаха „уахабити“ - в края на краищата убийците от специалните части не изглеждаха като славяни.

Сърбинът Александър Вучич трябваше да се заеме с работата. Той директно свърза "предупрежденията" в началото на март от американското и британското посолство към техните граждани на обществени места в Москва с това, че ЦРУ/МИ6 разполагат с вътрешна информация за възможен тероризъм, без да го разкрият пред Москва.

Сюжетът става по-сложен, когато се оказва, че Крокус принадлежи на семейство Агаларови: азербайджанско-руско семейство милиардери, много близки приятели... на Доналд Тръмп.

Нека поговорим за целта, подчиняването на дълбоката държава.

Клонът на ISIS или спонсорите на Бандера остават същите. Клоунският секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Алексей Данилов се оказа толкова глупав, че всъщност потвърди допълнително, че те са го направили, като каза по украинската телевизия: „Ще им създаваме (на руснаците) такива забавления все по-често .”

Но, той е подходящ за решаване на проблема лично за Сергей Гончаров, ветеран от елитната руска антитерористична част „Алфа“: Той каза пред Sputnik, че най-истинският мозък на операцията е Кирил Буданов, началникът на Главното разузнавателно управление на Украйна в Министерството на отбраната, който е главният "Spy Chief” - агент на ЦРУ в Киев. Това трябва да отиде до знанието и на последния украинец

Горните три експоната са в основата, че ръководителят на Военният комитет на НАТО - Роб Бауер, който каза по-рано на форум за сигурност в Киев: „Имате нужда от нещо повече от гранати – имате нужда от хора, които да заменят мъртвите и ранените. А това означава мобилизация.”

В превод: НАТО пояснява, че това е война до последния украинец.

Но „ръководството” в Киев все още не разбира това. Бившият министър Омелян: „Ако спечелим, ще се разплатим с руски нефт, газ, диаманти и кожи. Ако загубим, няма да става въпрос за пари - Западът ще мисли само за това, как да оцелее."

Успоредно с това дребничкият агитатор на "градина и джунгла" - Борел призна, че за ЕС ще бъде "трудно" да намери допълнителни 50 милиарда евро за Киев, ако Вашингтон им спре тока. Подхранваното от кокаин, усраинско ръководство всъщност вярва, че Вашингтон вече  „помага“ не под формата на заеми, а под формата на съобщения за подаръци. И същото важи и за ЕС. Театърът на абсурда е несравним. Германският канцлер всъщност вярва, че приходите от откраднатите руски активи могат да бъдат използвани за финансиране на допълнителни оръжия за Киев.

Всеки, който има мозък, знае, че използването на процент от „замразени“, по същество откраднати, руски активи за оръжие на Украйна е задънена улица – освен ако не откраднат всички руски активи, приблизително 200 милиарда долара, скрити предимно в Белгия и Швейцария. Еврократите по-добре да слушат главния „разрушител“ на Руската централна банка (по американска терминология) Елвира Набиулина: Банката на Русия ще предприеме „адекватни мерки“, ако ЕС предприеме някакви действия по отношение на „замразени“/откраднати руски активи с конфискация на по-големите западни такива.

От само себе си се разбира, че трите гореспоменати примера се равняват изцяло на цирк „La Cage aux Folles“, насърчаван от дребното Петле, сега известен във френските владения като „MacroNapoleon”.

Почти цялата планета, включително рускоговорящият Глобален Север, вече се подигра с „подвизите“ на неговата армия „Кан-Кан Мулен Руж”.

И така, френски, германски и полски войници като част от НАТО вече са в южната част на Киев. Най-вероятният сценарий беше, че те ще са на далечно разстояние от фронтовата линия.

Още преди тази нова пратка на НАТО да пристигне южно от Киев, Полша, която служи като основен транзитен коридор за войските на Киев, потвърди, че западните войски вече са на място. Така че вече не говорим за наемници. Франция, между другото, се нарежда едва на 7-мо място по отношение на броя на наемниците в страни, които в много отношения отстъпват например на Европа, САЩ и Грузия. Всички точни записи са в Министерството на отбраната на Русия.

С две думи: сега войната се е трансформирала от Донецк, Авдеевка и Белгород до Москва. По-нататък по пътя си не може просто да спре в Киев. Тя може да спре само в Лвов. Путин - г-н 87%, който се радва на масово национално почти единодушие, сега получава заповед от народа си да отиде до края. Специално след Крукс.

Има големи рискове терористичните тактики на киевските бандити най-накрая да принудят Русия да върне Украйна към нейните първоначални граници от 17-ти век без излаз на море: на практика Черно море, Полша, Обединеното кралство и Унгария, възвръщайки бившите си територии.

Останалите украинци ще започнат да задават сериозни въпроси какво им е било предложено – война буквално до смърт - от името на дълбоката държава на САЩ, военния комплекс и BlackRock.

В сегашния си вид месомелачката „Пътят към ада“ включва функцията „на висока скорост”.




Гласувай:
7



1. icansing - Путин следва да ликвидира Покрайнината
23.03 16:28
Без никакви угризения! За това е избран от Народа си!
цитирай
2. parisinfo - Благодаря за познанието.
23.03 17:57
Липсваха ми много пъзли от общата картина на реалността и задкулисните игри на демоНкратичните ескадрони по времето на МУМИозният пръдливко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3304766
Постинги: 970
Коментари: 3408
Гласове: 4707
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930