Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2012 11:49 - Жената - начин на употреба
Автор: nav Категория: Изкуство   
Прочетен: 34776 Коментари: 32 Гласове:
40

Последна промяна: 26.05.2012 18:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дългогодишни наблюдения ме доведоха до извода, че повечето мъже имат нужда от подробни указания как да подхождат и вхождат в жената до тях (дори тя да е там случайно и за малко). Въобще, направо наръчник им трябва, а на някои и нахуйник.

В типичния случай жената бива ползвана като по-удобна форма на мастурбиране (задоволяването на нагона не се брои за секс), помпане на егото (чрез доминация и командарене), показване пред околните (ако става за показване), спаринг партньор (или боксова круша), кошче за душевни отпадъци, домакинско и детеродно оборудване.

Също така честа и прозаична функция на жената е да дава любов на онзи, който има нужда да бъде обичан. Съществуват не малко мъже, чиито живот се базира на тази нужда. Не е важно коя е жената или защо ги обича, важното е да се чувстват обичани, обгрижвани и прегърнати вечер. То със същия успех човек може да си вземе и куче, но поради силата на традицията, изборът пада върху жената. 

Разновидност на ползването на жената за надуване на егото е, когато мъжът развие нечовешки способности на любовник (точната дума е спортист), но не от любов и вдъхновение, а за да може да каже, че й е обърнал хастара с тричасово помпане, свършила е три пъти (поне), а главата й се е удряла в стената без тя да забележи (от екстаза). Това са чести теми на мъжки разговори, където същото бива изразено чрез фрази като ‘така я ебах, че после като си го миех, падаха парчета путка.’ Това, разбира се, са неща, случили се само в мъжката глава, защото аз не познавам жена (с добре развита сексуалност), която да не носи на цяла нощ секс.

Масовата употреба на жената по гореспоменатите начини е довела до илюзията, че други няма (като изключим онзи рядък случай на споделено влюбване). Съществуват обаче нежни измерения, които превръщат жената в божествено творение от вселенски мащаб. Освен дарявайки живот буквално, тя, която е Муза, може да дарява живот и иначе – вдъхвайки го в околните под формата на вдъхновение. Музата е не просто красива (което е субективно понятие), а грациозна, озаряваща и автентична (демек не е изрязана от модно списание). Като един истински оператор на пулт, тя натиска онова копче в околните, което ги кара да засветят и творят. Музата може да е и мъж, но в нашето ориенталско общество никой не би си признал без бой (пък и с бой). То мъжът го е срам да си каже, че си е правил клизма (ужас, бъркал си е в гъза), пък за друго да не говорим.

Освен това жената е дарена с толкова повече сексуални нервни окончания, че за мъжете с пълна сила важи лафът, че ‘едно пикане е половин ебане’ (при жената пропорцията е някъде около 16000:1, при това ако се е стискала). Да наблюдаваш как една жена се разтърсва от спазми и стонове (до степен на сълзи или изпадане в несвяст) е като да гледаш избухването на свръх нова. Всеки истински женски оргазъм е пукване на пролет. Колкото и невероятно да звучи, обаче, има и по-разтърсващи усещания от това (илюзия е, че целта на секса е кулминацията). Когато един мъж успее да се просмуче в кожата на жена, да се разлее по вените й, да се смеси с дъха й, сексът се превръща в едно постоянно състояние на оргазъм, което понася жената като комета към съседни измерения, и от което тя излиза различна – по-красива и пробудена. За това не е задължителна любов, а само истинска интимност.

Също така в жената няма онази френетична амбиция да прави и постига. Затова тя може да те целува нежно, с дъх на вечност, докато не можеш да различиш нейните устни от своите. Мъжът, от друга страна,  има нужда да се хване за палката и да дирижира. Но не винаги е било така. Казват, оригиналният Адам бил андрогин и чак после Бог го разделил на мъжка и женска половина, че да не му е скучно. Казват още (ама не същите), че зад всеки успял мъж стои по една жена (е, понякога с няколко нули след себе си, като в случая на Пикасо). Ако погледнем нещата малко по от високо обаче, е трудно да се каже кой от двамата е успял и кой е отзад (стъблото по-успяло ли е от корена?). Тези понятия губят смисъл, защото отгоре се вижда само един човек, чието лице е течно и чийто черти идват и си отиват като вълните, ту мъжки, ту женски, а при прилив за миг се вижда лика на онзи изгубен Адам, чиито части са разпръснати из цялото човечество.

Все пак, има един начин на употреба на жената, божествен като огъня на Прометей. Ако в тъмна нощ докоснеш една жена, успокоиш страховете й, наметнеш раменете й, втечниш мислите й и събудиш камбаните на смеха й, тогава тя започва да свети в тъмнината. И виждаш ли, очите й са огледални. Поглеждаш в тях и виждаш себе си, отвъд представите и чуждите очаквания, красив и съвършен. В тези моменти жената губи своята идентичност и се превръща в Бог. А очите на Бог виждат единствено съвършенство.*

* Никой, видял се веднъж в очите на Бог, не може повече да бъде злонравен и дребнав. Поне до сутринта. 

Текстът беше публикуван в "Жената днес," където продължават да пускат стойностни и увлекателни четива.





Тагове:   жени,


Гласувай:
42



Следващ постинг
Предишен постинг

1. storieswithoutwords - Поздрав!
15.05.2012 12:31
Последния абзац е наистина въздействащ. И въпреки че не съм мъж, ми беше интересно да прочета постинга ти. ^^
цитирай
2. nav - :)
15.05.2012 12:48
storieswithoutwords - радвам се, че съм успял да въздействам. Подозирам, че предимно жените ще усетят истински написаното.

tae - истинската интимност е форма на любов, но не задължително тази, която разбираме при типчина връзка между мъж и жена. Интимността е форма на обмен на индивидуалност и душевност между двама души, споделяне, което може да няма сексуално измерение :)
цитирай
3. gothic - nav,
15.05.2012 13:05
поздравления за този постинг! Последният абзац е наистина най-ясното, кратко и точно определение на понятието ЛЮБОВ, за жалост недостъпна за мнозина. Както прекалено повярвали си мъже, така и повлечени от разрушителната стихия на емоциите жени, които с лека ръка загърбват истинската любов и се посвещават с удоволствие на ролята на заместителки на дясната ръка на някой случайно попаднал. Резултатите обикновено са плачевни....
цитирай
4. анонимен - Малий, малий озарен си
15.05.2012 13:24
Позволи ми да добавя нещо към края: ...сутринта, когато идват Забравата и Съмнението, които отново ни отдалечават и подтикват да подновим търсенето. Тез откровения ми ги шушка мъжът в мен и честно казано иде ми да го ударя с нещо тежко по главата - съвсем по женски.
цитирай
5. анонимен - Какво е тв'а ся
15.05.2012 13:38
gothic написа:
поздравления за този постинг! Последният абзац е наистина най-ясното, кратко и точно определение на понятието ЛЮБОВ, за жалост недостъпна за мнозина. Както прекалено повярвали си мъже, така и повлечени от разрушителната стихия на емоциите жени, които с лека ръка загърбват истинската любов и се посвещават с удоволствие на ролята на заместителки на дясната ръка на някой случайно попаднал. Резултатите обикновено са плачевни....


"най-ясното, кратко и точно определение на понятието ЛЮБОВ" има ли такова нещо. Ясно, че го пише мъж. (не се заяждам искрено ме развесели и ти желая хубав ден). Звучи ми като тиха, кротка, работлива. Което си е най-добрата комбинация, но не всички дами може да се похвалим с тоз набор от качества в този им последователност уви,
цитирай
6. gothic - анонимен
15.05.2012 13:50
"Звучи ми като тиха, кротка, работлива." - Греда! Звучи като чиста любов между равностойни хора. Другото е изсмукано от пръстите и от дамските предавания...
цитирай
7. gothic - анонимен
15.05.2012 14:11
анонимен написа:
когато използва Греда! Не съм блондинка, но не съм и много умна. Ако имаш желание, напиши кога се използва това Греда! Звучи така оригинално и много значително.



Ееееее! Хайде сега! Защо така на пързалката? :))))
цитирай
8. nav - Другарчета, не разваляйте хубавия бой с кавга ;)
15.05.2012 14:25
Признавам си, че и аз се пооцъклих на това "тиха, кротка, работлива", но пък всеки има право на своя интерпретация. Ще ми е интересно да разбера кое точно в текста я е провокирало, защото за пръв път някой вижда това в него (а беше изчетен от доста жени, включително редакторките на Жената днес, преди да бъде публикуван там).
цитирай
9. gothic - nav,
15.05.2012 14:39
имам си доста добро обяснение на този синдром. Винаги съм държал на човешките отношения между мъже и жени. Дамите много обичат това, когато те са обект на това отношение. Обаче доста от тях много трудничко се отказват от чисто дамските номерца в общуването между половете. Оттам идва и това тридумие. Иначе - кавга няма. Нито бой. Само културна беседа :)
цитирай
10. nav - хехе
15.05.2012 14:46
Това с кавгата беше шега, щото ми е любимо лафче. Съгласен за синдрома, ама аз с такива жени не общувам и съм отвикнал :)
цитирай
11. kasnaprolet9999 - Наистина, много мъже имат нужда от ...
15.05.2012 14:50
Наистина, много мъже имат нужда от указания и ти си ги дал доста обстойно, пък и звучат много красиво, чак мие изненада, че такива неща може да се родат в мъжка "горна" глава:))) Поздрави!!
цитирай
12. анонимен - Ех значи,
15.05.2012 16:22
gothic написа:
имам си доста добро обяснение на този синдром. Винаги съм държал на човешките отношения между мъже и жени. Дамите много обичат това, когато те са обект на това отношение. Обаче доста от тях много трудничко се отказват от чисто дамските номерца в общуването между половете. Оттам идва и това тридумие. Иначе - кавга няма. Нито бой. Само културна беседа :)

Отговарям, малко закъснях, за което се извинявам искрено. Тиха, кротка, работлива беше асоциацията която ме връхлетя, когато прочетох коментара на Gothic и по-точно, че той възприема любовта като понятие и то може да бъде дефинирано точно, кратко и ясно. За мен любовта не е понятие (де да беше) ако можех и да си я дефинирам кратко и ясно щях да съм блаженна. Но аз искрено уважавам всяко мнение и истината на всеки, защото не вярвам в равенството, а в различията, които правят света около мен шарен - карат ме да се оглеждам, търся, забавлявам и замислям. А постът, не това не е хубава дума разказ може би, не мога да дефинирам стила ти, е разкошен даже по-хубав от Аз, моя милост и мен си. И клипа, к'во да кажа - думи нямам. Ако кажа, че се връзва с поста като дупе и гащи - не ме нападайте пак, лошо ли ще е. Gothic не ми обясни за "гредата" не го разбирам това наистина, интересно ми беше да разбера-може би гредата в моето око и сламката в чуждото, знам ли. Отговорът беше няква дефиниция относно някъв тип жени, с което аз проблеми нямам. Отдавна се сприятелих със суетата си. Днес денят ми е много хубав - нека и вашият бъде такъв. Благодаря за песента.
цитирай
13. bittersweety - :)
15.05.2012 18:56
Страхотен постинг. След последната точка имам чувството, че някой е влязъл в главата ми, подредил е мислите ми и ги е написал, при това адски добре. Впечатлена съм...
цитирай
14. balgarski7vinarki - Samo za sravnenie...
15.05.2012 20:41
Dnes bjah pokanena na kafe v luksozna sladkarniza v Innsbruk-damata,pri koiato rabotja e dovolna ot rabotata mi i go pokazva.
No kakvo e po temata na postinga-v Konditerei sme sednali sreshtu 2 masi-na ednata dve dami va vazrast nad 70 si piivat kafenze, hapvat si i si bybrjat,sreshtata im prikluchva i vsjaka si trygva- ot sasednata masa! kavaler na okolo 45 , nepoznat, s negova kompania na masata, stava i s uvajenie im pomaga da si oblechat mantata-dosta po-mlad,inteligenten, s dama , a -kavalerstvo po evropeiski,nali?
Horata tam razbirat neshtata savsem po drug nachin.Mojem samo da znaem za tova.
I ne e samo prinzipa na parite- napr. humora na rabotodatelkata mi e ot sorta- imash li si 40 Eu za kafe?...a tja e ot skromna-ta po-skromna -i v drehi, i v menuA e vav vazpitanieto i tradiziite.
цитирай
15. gothic - )))))
15.05.2012 23:13
Греда в случая озвачаваше същото, което терминът означава и във футбола. За дефинирането на любовта може би си права, но не е ли точно определението, че любов имаме тогава, когато не угнетяваме другият с егото и емоциите си, присъщи на съответният пол, а се държим с него човешки? Сори, за мен това и това озвачава любов.

nav, за лафчето се пошегувах. Аз също го знам добре и го използвам често. А въпросният сорт жени наистина не заслужават внимание - нито от мъже, нито от жени. Но никак не са малко, повярвай ми.

Пожелавам лека нощ на всички и успешна сряда :)
цитирай
16. анонимен - Gothic, викам да се спрем
16.05.2012 10:29
Много е талантливо момчето и имам чувство, че нашите размени на реплики под поста му някак развалят въздействието и емоцията, който носи. Благодаря за гредата . Нямаше как да знам, аз от футбол не се интересувам. Даже сега се чудя с д или т се пишеше, но залагам на т - според фонетичния принцип на изписване на чуждиците. Да утрепе егото си е заветна цел на всеки индивид. Точно си мислим, че сме успели- да го сритаме, кротнем, покрием или се сприятелим с него (според темперамента) и пак надига глава - много е жилаво, ше знаеш. Но такава е рабтата с егото има го всеки без оглед на пол, етническа или расова принадлежност. Дано да намериш такава любов, а може би я живееш, дано.
цитирай
17. gothic - 17. анонимен
16.05.2012 11:15
Имам я. Щях да я загубя, защото и двамата бяхме възседнали здраво егото си. Всеки своето и никой не си даваше сметка за отсрещния. Но, слава Богу, разумът надделя, защото аз трудно мога да си представя, живот без нея. Затова и взех присърце постинга на nav, един от най-добрите, който съм чел напоследък. Благодаря му от сърце, както и на теб :)
цитирай
18. nav - :)
16.05.2012 11:48
kasnaprolet9999, bittersweety, balgarski7vinarki, благодаря за включването, радвам се, че съм успял да ви уцеля размера шапка )))
цитирай
19. анонимен - Имам я. Щях да я загубя, защото и д...
16.05.2012 11:51
gothic написа:
Имам я. Щях да я загубя, защото и двамата бяхме възседнали здраво егото си. Всеки своето и никой не си даваше сметка за отсрещния. Но, слава Богу, разумът надделя, защото аз трудно мога да си представя, живот без нея. Затова и взех присърце постинга на nav, един от най-добрите, който съм чел напоследък. Благодаря му от сърце, както и на теб :)


Ти си добър човек.
Нямаше да пиша повече, но искреността, която си вложил, си заслужава. Ако усетиш, че егото и се надига (вземе да я стиска между ушите, на нас жените това ни се случва поне веднъж на месец - такива сме, природа), докосни я, успокой страховете и, наметни раменете и, втечни мислите и и глей к'во става. Иван тез рабти умее да ги формулира, реди ги плавно и естествено. Чудя се на един дъх ли ги пише. Айде на слука, изчезвам, че ежедневието ме зове настойчиво.
цитирай
20. mariniki - определено разбирате от жени...
16.05.2012 18:21
написано е красиво и вярно...с любов и нежност към жената..
цитирай
21. nav - хехе
16.05.2012 19:34
За жената само любов и нежност. Е, като не броим креватното пошляпване и 'грубости,' които често жените сами си искат :))
цитирай
22. gothic - 20. анонимен
16.05.2012 22:03
Знаеш ли, рядко чувам от жени добри думи за мъже. И за това ти благодаря. Защото, свестните (тези, умеещи да оценяват по достойнство отсрещния) жени и мъже (хора бе!) са на изчезване. И на Иван благодаря, че разреши този страхотен постинг да стане арена на нашият спор (отначало), който се превърна (както подобава между нормални хора) в нормална обмяна на мисли. А креватното пошляпване - след малко ;) Лека нощ на всички и до нови срещи :))))
цитирай
23. анонимен - alba
18.05.2012 08:58
Огънят на Прометей...Светиш, Нав.
Подарявам ти

ЖЕЛАНИЕ
Плъзга се коприната по трепетното тяло,
както когато се оставяхме да паднем
по девствения склон на снега.
Бели хълмове
или медена кал,
влагата, която се спуска с тъжния си говор
към непокътнатата територия на светлината.
Вятърът докосва границата й за миг,
плъзга се към пропастта и отстъпва,
подозира от другата страна жаждата по невъзможното.
Разпалена зора,
страст завинаги,
сигурност на пълнота
при допира на пръстите ми, тръпнещи изплашени.

Език, слюнка, кожа,
всеобхватната дума, пулсът й, дъхът й.

Плъзга се коприната, разпръсва се снегът.
Вятърът настоява.
Плаши да се подозира толкова красота.


Амалия Иглесиас
цитирай
24. nav - alba
18.05.2012 10:40
Както винаги оставяш след себе си дъх на люляк.

Благодаря за ароматите :)
цитирай
25. telescope - о, ти си муза
22.05.2012 02:13
и, о, песента
цитирай
26. nav - :))
22.05.2012 04:17
Муза съм само за ценители като теб ))
цитирай
27. sexsi - Отново Браво NAv
24.05.2012 20:45
Ази като една химичка би ти напомнила за химичния елемент
ЖЕНА:

Химичен Анализ Елемент: Жена

Симвал: Ж

Откривател: Адам

Атомна маса: средно 55 кг, но може да варира от 40 до 200

Физически Свойства :

Повърхността обикновенно е покрита с оцветен слой.
Кипва от нищо, вледенява се без причина
Разтопява се при специално третиране.
Вгорчава се при неправилна употреба.
Намира се в различни състояния, варирайки от девствено метални до обикновено земни.
Химически Свойства

Има голям афинитет към злато, сребро и различни скъпи камъни.
Абсорбира големи количества скъпи субстанции.
Може да избухне спонтанно без предупреждение.
Неразтворима в течности, но активността и значително нараства при насищане с алкохол.
Най-добрият намаляващ парите агент, познат на мъжа.
Употреба
Като украшение, особено в скъпи коли.
Може да бъде от полза при релаксация.
Много ефективен почистващ агент.
Тестове

Чистият вид порозовява, когато бива намерен в натурно състояние.
Позеленява в близост до по-добър представител.
Опасности

Много опасна освен в опитни ръце.
Не е законно да се притежава повече от една. Повече могат да бъдат държани на различни места, за да не влизат в директен контакт.
На нас мъже предоставяме избора дали си заслужава да притежавате такъв взривоопасен елемент в дома си
цитирай
28. nav - sexsi
26.05.2012 14:51
Добро включване.

Поздрави :))
цитирай
29. neleh - нежно
18.06.2012 00:50
става ми нежно при мисълта, че мъж може да помисли и напише подобен разказ.

Жената е сила, вдъхновител, утеха, сладострастие.. Тя умее да реши какво да чувства.

Аз избрах да чувствам вдъхновение и обич. Провокатор: текста на Иван и коментарите по-долу <3 Благодаря
цитирай
30. nav - neleh
22.06.2012 04:13
Благодаря за хубавите думи.

Поздрави и песни :)
цитирай
31. анонимен - Elie
10.10.2012 13:07
Нав, искаш ли да се любим?
цитирай
32. nav - :)
10.10.2012 19:53
Любенето има много измерения - физическо, вербално, енергийно...Ти кое визираш?
Физически съм ангажиран, но за останалите варианти, стига да водят до израстване и автентичност, винаги има мегдан.
:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nav
Категория: Изкуство
Прочетен: 2358279
Постинги: 319
Коментари: 2999
Гласове: 8046
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031