Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2017 08:20 - Белите построиха света-Робството е вина на роба, а не на господаря.
Автор: koshava Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 739 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Белите построиха света. Факт. Да, ужасни са, жалки са, чудовища са и демонстрират превъзходство поради грешните причини. Да, те дискриминират и мачкат останалите. Да, те не трябва да правят това. Но те стигнаха по-далеч от останалите, а истината не може да бъде расизъм.

Белите са постигнали повече от негрите. Факт. Когато белите са строили замъци и катедрали, негрите са живеели в колиби. Когато в Европа са се създавали най-гениалните произведения на изкуството, в Африка са се учили да пишат. Когато белите са направили едни от най-великите научни открития, негрите са ловели антилопи. Когато белите са колонизирали света, негрите са стояли и са ги чакали.

Да, белите искат да управляват със сила и това е отвратително. Те са завзели другите континенти, безмилостно източвайки благата им и поробвайки народите им. Но негрите искат да управляват със слабост, което е непростимо. Единствената причина да стъпят в Америка, е че белите са ги заробили. Единствената причина, поради която са се докоснали до каквато и да е цивилизация, е че белите са ги заробили. Факт. Ужасен или не, няма никакво значение. Истината не е дискриминация.

Но негрите решават да подминат този факт. Дори и в днешно време, когато вече са наравно с останалите, те продължават да реват и да мрънкат като недодялани простаци, че най-тежкото нещо в живота е да бъдеш негър. В цивилизования свят няма дискриминация. Какъв беше президентът, обявил война на робството? Бял. Коя армия освободи негрите? Армията на белите. Какъв беше предишният президент на Америка? Негър. Какво повече искате? Предците ви са ги разстрелвали на площада, за да можете вие днес да се лигавите и да плюете върху историята си. Истината е, че никой не ви тъпче. Вие сами се влачите. Защото робството е вина на роба, а не на господаря.

Бялата раса е постигнала повече от монголоидната. Факт.  Когато белите са се влюбили в този свят,  азиатците са се отрекли от него. Когато  белите са говорели за разум и страст, азиатците за бълнували за празнота и нихиллизъм. Цялата история на Европа е война от поезия и кръв между личността и съществуването. Цялата история на Азия е влачене от един ужасяващ господар към друг. И докато Азия е мачкала човешкото, Европа е вървяла към Свръхчовека.

Но азиатците решават да подминат този факт. Да, тяхната цивилизация по нищо не отстъпва на европейската. С една малка подробност. Те са духовно мъртви. Те, които проповядват умереност, които шептят за преходност, които съскат за отказване на Аз-а в името на другите. Които първи научиха хората да вярват, че са дребни и незначителни. Които първи сложиха отровата на колективизма върху устните на Душата. Те не могат да имат претенции, че са наравно с тези, които са хвърляли сърцата си на кладата, защото знаят, че изгрева никога няма да се повтори.

Да, свръхчовекът може да бъде всякакъв. Неговата раса няма абсолютно никакво значение. Свръххора е имало и ще има от всяка една раса, независимо от нейните общи характеристики. Свръхчовекът може да премине отвъд всякакви ограничения и да бъде единствено себе си. Но човекът не може. Вие, които говорите, че расата няма значение, сте точно тези, които са най-зависими от нея. Обикновеният човек винаги ще се държи като представител на собствената си раса и поведението му ще се влияе от нея, защото той не притежава никакви други качества.

Трите раси могат и трябва да застанат наравно една до друга на сцената. Но това винаги ще бъде сцена, построена от белите.

absolutnite.com/index.php/bg/2017/05/31/belite-postroiha-sveta/




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1751651
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930