Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2017 10:53 - Психология на курвите
Автор: nav Категория: Изкуство   
Прочетен: 6468 Коментари: 9 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Казват, че една жена* е курва, ако номерът на бройките й е по-голям от годините й. Каква афористична мъдрост. Но прекрасното в тази закономерност е, че тя може да бъде обърната. На 25 може да си курва, а на 35 да не си.

Ето например следната поучителна история. Тина е студентка в Санта Барбара, където нравите са с широки пръсти, ако мога да използвам метафората неправилно. От католическо семейство е и пред всички твърди, че е девствена. Но, както е известно, на лъжата краката са криви, от което си личи, че Тина послъгва. То това си е направо евфемизъм, което няма нищо общо с жени (femme - жена), а наопаки, с мъже. След по-обстойно проучване стана ясно, че Тина не просто има фалистични наклонности, а и нежни чувства към мъжете в група. Един не й стига, трябват поне трима. Това тук е известно като влакче. А качиш ли се на влакчето, бройката нараства рязко. Курвалък е това, вика някой осъдително. Но ето че тъкмо сме лепнали етикет и животът ни опровергава.

Няколко години по-късно сме на сватбата на Тина. Намерила си е добро момче, носи я на ръце. Най-вече е човек немнителен, не разпитва и няма въобръжението да мисли къде й е била устата. На сватбата са доста от колегите на Тина, сред които някои от машинистите и кондукторите. Но булката е нов човек. Зарекла се е да не кръшка и е смъмрила бившите да не обелват картоф. Роди му две деца на човека и не погледна друг повече. Ето на какви трасформации е способен човешкия дух.

Тук някой ще каже, че иронизирам, от което ще си изпроси шамар зад врата. Хората се променят с годините. Насищат се на едни неща, започват да ценят други. Излизат от клишето, дори и само за да влязат в друго. А пък и как да знаем, че железопътният опит на Тина не е бил за добро. Навремето един мъдър чичко ми каза, че курвите стават най-добрите съпруги. Нахойкали са се и после кротват, при това без да губят златния набор креватни умения. Или както твърди една дребна мъдрост – жената трябва да е дама в обществото и курва в леглото. Подобни афоризми има и за мъжете - Синко, пожелавам ти да си намериш много добра жена, но преди това да спиш с много лоши.

Затова преди да хвърлиш първия камък, си извади дилдото от гъза.

Но да се върнем към по-абстрактната тема за курвите. Курва, това е жена, която има любов към кура и спи с много мъже. Има ли нещо лошо в това? Екзистенциален въпрос с нееднозначен отговор. Всеки мъж иска да си легне с курва, а не с пън, но пък никой не иска да се ожени за нея. Какво лицемерие. Особено като се сетим, че мъж, който е преспал с безброй жени се смята за герой.

Парадоксът изчезва, когато приложим фундаменталния житейски принцип, че не е важно какво правиш, а как го правиш, какви са подбудите ти. Да обичаш секса само по себе си е хубаво нещо. Да спиш с много партньори също може да е плюс, ако го правиш на базата на дадени критерии и научаваш по нещо от всекиго. Кофтито е да си курва по душа – или с други думи, да си безпринципен. Това може да се прояви по безброй начини. В бизнеса, в политиката, в приятелството. И трябва дълбочина, за да се проумеят нюансите.

Смешното е, че мъжете нямат дълбочина в сравнение с жените (въпрос на физиология). И затова са по-склонни да съдят. А за да открие една жена дълбочината си, трябва поне за ден да е курва.*

* Мъж, куче или кактус.

* Във Вавилон е съществувал обичай - жената да отиде за един ден на пиацата и да загуби девствеността си като се отдаде на първия, който я пожелае. Вавилонците никак не са били прости. 



Тагове:   психология,


Гласувай:
11



1. saankii - абсолютно ..откровение, авторе!
02.03.2017 10:58
аплодирам..
мързи ме да се обяснявам..
цитирай
2. zuzi0550 - беше ми интересно да прочета. . . .
02.03.2017 11:15
беше ми интересно да прочета....
цитирай
3. katara - mda :)
02.03.2017 11:50
анализ ,достоен за..
..Хермес Трисмегист..
бих искала да добавя и
Джон Бейнс
„ Наука за любовта“

цитирай
4. lenalena - да смятаме, че сте доказали природен закон?
02.03.2017 22:07
Интересно, а каква е психологията на духовните мърши, които искат да изкарат някоя курва.
НЯМА нито причини, нито реални факти.

Още по-интересно е, защо им е да го правят?
цитирай
5. nav - saankii, zuzi0550, katara
02.03.2017 23:55
Благодаря за включването и добрите думи.

Поздрави и песни,
Нав
цитирай
6. nav - lenalena
03.03.2017 00:37
Духовните мърши са хора на ниско ниво на развитие, които придобиват чувство за идентичност чрез асоцииране с определена догматика, било тя и духовна. Поради повърхностното си разбиране на хората и духовността, съдят бързо и на базата на стереотипи, без да отчитат контекста и нюансите на ситуацията. Съдейки, човек храни егото си и придобива чувство за контрол и стабилност, изконни човешки нужди. На ниско еволюционно ниво, егото се чувства отделно от останалите и се храни от лични успехи и изпъкване над околните. На високо ниво, егото се чувства в единство със света и прегръща цялото човечество без значение от раса, пол, религия и прочее. Духовната личност вижда околните като близки роднини или дори като част от себе си (различно проявления на божествената същност, която сме всички) и храни егото си чрез свързване, помагане на другите и прояви на разбиране, емпатия и съпричастност. Доколко е духовен един човек се разбира най-лесно по това колко лесно и бързо съди околните (и оправдава себе си). За съжаление псевдо-духовността е широко разпространена и често подхранвана от ню ейдж книги и филми.
цитирай
7. lenalena - благодаря, че си направихте труда да ми отговорите!
03.03.2017 09:32
Съгласна съм по принцип с това, което сте написали като отговор на въпроса ми.
Де факто, имам доказателства, които пазя за себе си, че духовни мърши могат да се окажат и добре прикрити, "известни с "духовността си" индивиди.
Такива духовни мърши манипулират недозрелите, жадни за сензации хорица и им изкривяват представите за нещата.
Темата беше - курвата.
Този етикет се лепва и от духовна мършичка, която не е в състояние да понесе факта, че жената, която иска да има, може да съществува в мъжка компания, без ГРАМ да лицемери и да "сваля" целенасочено. Мършичката ужасно завижда и за факта, че не него забелязват, въпреки че се прави на шут.
Та такава е курва, провалена и пр. "научно доказани факти", правят една жена мишена на комплексирани духовни педалчета..
Особено ме забавляват тези, които "изнамират" и "показват" "неправилните".
Тълкуват и програмират човекоподобните.

Има и още един режим на "съществуване"/отношение на душата към "Нещата", който не се обяснява с няколко изречения, именно заради нюансите.


цитирай
8. crep - К****та не е източникът.
28.03.2017 14:11
Тя е отражението.
Щом има търсене,
има и предлагане.
И ако няма кой да й откликне,
тя няма да е това същото.
Пък и гладно, жадно, голо, босо ...
(количествата са индивидуални)
не се стои.

Добро както обикновено. Ставаш скучен.
цитирай
9. nav - crep
11.04.2017 08:18
Добро диалектическо съждение. Тези не доскучават.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nav
Категория: Изкуство
Прочетен: 2358557
Постинги: 319
Коментари: 2999
Гласове: 8046
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031